KATALYSATORER

Hos HJM er vi eksperter i genvinding af ædelmetaller fra auto-katalysatorer og industri-katalysatorer.
Få et tilbud

Eksperter i ædelmetaller og katalysatorer

Vi udvinder ædelmetaller fra blandt andet:

Keramisk materiale

Vi tager os af processen fra start til slut

Skal din virksomhed af med en stor mængde af katalysatorer, tager vi os af hele processen omkring afhentning og behandlingen heraf. Så materialerne vil være i trygge hænder hos os.

Et partikelfilter er normalt konstrueret af et keramisk materiale og udformet med et stort antal kanaler, som er lukket i den ene ende. Da nabokanalerne er lukket i modsatte ender, tvinges udstødningsgassen til at passere gennem kanalvæggen, hvor partiklerne filtreres fra.

DPF (diesel partikel filtre)

Kontakt os for nærmere information omkring håndtering. Vi har stor erfaring i genvinding af katalysatorer og ædelmetaller. Og vores afdelinger verden over håndterer store mængder materialer hver eneste dag, således udtjent industrielt materiale ikke går til spilde. Vores tankegang er baseret på et miljøbevidst og kvalitetsbevidst mindset, så industriens materialer hele tiden bliver genanvendt på den mest effektive måde.

Metallisk (washcoat)

Vi håndterer Metallisk (washcoat).

Vil du gerne høre mere om mulighederne for afhentning af katalysatorer og edelmetaller, eller har du spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på MAIL info@hjmrecycling.dk   eller TLF.NR. +4549217546

Se vores services

TILBUD PÅ DIN KATALYSATOR?

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om mulighederne for opkøb og afhentning.

Eksperter i ædelmetaller og katalysatorer

HJM vil være de bedste og største på markedet. Og vi er allerede godt i gang. Derfor er løbende udvikling af vores medarbejderes ekspertise og viden også en vigtig faktor for HJM, så både den sikkerhedsmæssige håndtering af ædelmetaller er i top, men ligeledes at vi sørger for at benytte os af de mest moderne teknologier, der giver præcise og nøjagtige resultater inden for ædelmetaller og katalysatorer.

Vi bestræber os på hele tiden at tænke i innovative løsninger, således udviklingen af ædelmetal-genvinding bliver optimeret bedst muligt, efter vores kunders behov – men i lige så høj grad også i forhold til miljømæssige behov. Derfor er vores omfattende kendskab til materialerne, samt grundighed i vores sorteringsarbejde, også en sikring af en optimal udvinding af og størst mulig genanvendelse af ædelmetaller

Kvalitet

HJM sigter efter at være den bedste skrothandler på markedet.

Miljø

Miljøbevidst håndtering af skrot, er et vigtigt element i strategien bag HJM.

Gode priser

At levere konkurrencedygtige priser er en kerneværdi for os.

De ædlere dele
er guld værd

Vi har specialiseret os inden for udvinding af ædelmetaller fra katalysatorer og anvender den mest avanceret teknologi. Det er det, der er årsagen til, at vi tilbyder høje priser på skrottede katalysatorer. Ligesom det er forklaringen på, at HJM Recycling er den foretrukne aktør inden for genvinding af katalysatorer i Danmark i dag.
Få de bedste skrotpriser på markedet,

Når du handler med HJM

Afhentningsordning

Har du ikke selv mulighed for at aflevere dit skrot, har vi hos HJM en afhentningsordning. Vi tager hånd om hele processen fra start til slut, så dit skrot bliver afhentet og bearbejdet efter gældende standarder. Ordningen er på den måde enkel og bekvem for dig, samtidig med at prisen fastsættes fra start, så du ikke oplever ændringer hen ad vejen. Alt du skal gøre, er at tage kontakt til os, og så drøfter vi mulighederne.

Book afhentning

Kontakt os...

Vi tilstræber at være førende på vores felt og vægter faktorer som fremsynet- og bæredygtighed, seriøsitet, tillid og tilfredshed højt.