BILSKROT

Skal din bil skrottes? Så lad os hjælpe dig igennem hele processen – let og enkelt.
Kontakt os

Total service

Hos HJM er der en let og enkel proces for bilskrotning:

Aflever din udtjente bil og medbring registreringsattest

Har du ikke mulighed for at aflevere din udtjente bil, har HJM en afhentningsordning. Vi afhenter på hele Sjælland. Befinder du dig på Fyn eller i Jylland, er det muligt at kontakte os for en uforpligtende samtale omkring mulighederne for afhentning.

Lad HJM stå for alt papirarbejde

Vi sørger for, at bilen afmeldes, nummerpladen afleveres og skrotpræmien udbetales. Sælg trygt din skrotbil til os så vi kan give delende et nyt liv.

Få udbetalt den bedst mulige skrotpræmie

Når du afleverer din bil til skrot hos HJM, står vi for alt det praktiske i forbindelse med skrotningen og det efterfølgende papirarbejde. Vi sørger for, at bilen afmeldes, nummerpladen afleveres og skrotpræmien udbetales. Det eneste du skal huske, når du afleverer din bil, er at have din registreringsattest med, og derefter vente på at få udbetalt din skrotpræmie gennem kontakt afregning med os. Vi stræber altid efter at give den bedst mulige pris for din udtjente bil.

Vores services

ET TILBUD PÅ DIN UDTJENTE BIL?

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om mulighederne for opkøb, afhentning.

Miljøordning for Biler

Vi kan med stolthed fortælle, at vi er en del af ”bilordning.dk – Miljøordning for Biler”. Det betyder, at vi tager et miljømæssigt ansvar for, at alle udtjente biler bliver indleveret til miljørigtig skrotning. På den måde er vi med til at sikre, at biler ikke efterlades på gader, pladser og i naturen.

Skal du af med din udtjente bil, står vi klar til at tage imod denne, samtidig med at vi også sørger for at hele processen forløber, som regler og love foreskriver det. Hos HJM er ordentlighed og gode priser vigtige kerneværdier, så du som kunde oplever den bedst mulige service.

Kvalitet

HJM sigter efter at være den bedste skrothandler på markedet.

Miljø

Miljøbevidst håndtering af skrot, er et vigtigt element i strategien bag HJM.

Gode priser

At levere konkurrencedygtige priser er en kerneværdi for os.

Vi giver med andre ord dit skrot mulighed for nyt liv

Det gør vi ved at omforme skrottet til nye materialer. Samtidig vil du altid opleve at få de bedste skrotpriser på markedet, når du handler med HJM.
Få de bedste skrotpriser på markedet,

Når du handler med HJM

Afhentningsordning

Har du ikke mulighed for at aflevere din udtjente bil, har HJM en afhentningsordning. Vi afhenter på hele Sjælland. Befinder du dig på Fyn eller i Jylland, er det muligt at kontakte os for en uforpligtende samtale omkring mulighederne for afhentning.

Book afhentning

Kontakt os...

Vi tilstræber at være førende på vores felt og vægter faktorer som fremsynet- og bæredygtighed, seriøsitet, tillid og tilfredshed højt.